Veckors nomineringar

Vi ar nu i Christchurch, den jordbavningsdrabbade vackra staden. Det ar bra med oss och nagot jetlag-ade har vi atit middag kl 10 och ar fortfarande pigga... Vi aterkommer med ett langre inlagg om resan hit snarast men nu : Nagra veckors nomineringar:

...

Veckands otursurk 1: Paketet som inte kunde skickas fran Malaysia pga. stangt postkontor. Tack Willy for hjalpen!
Veckans turistmiss 1: Att sta 50 meter fran Petronas Towers men bara se ett av dem. Vi var ju bergsakra pa att det skulle vara tva sa darfor fragade vi en narstaende vakt var de beromda tornen lag. Pinsamt!
Veckans bevis pa att Lisa spelar for mycket Tischu: Hon vacker Paula for att diskutera upplagget kring Stegbomber och Grand Tischu. (Till och med efter att vi haft den avslutande turneringen i Dalat)
Veckans favoritbjorn: Den Irlandska pysslingsbjornen
Veckans premiar: Ullis forsta ak i en Gondol. Resulterade i svag gondolsjuka...
Veckans lyxigaste: Nattbussen fran Dalat till Ho Chi Min
Veckans mest saknade: Ullis och Ylven
Veckans hjalte: Den snalle mannen som gav oss sin middag pa flyget (Lisa hade inte atit mycket den dagen... Kan ni tanka er??)
Veckans mest ambitiosa: Lisa som pimpar sin ryggsack "Stewart" med bla pase och silvertejp for att skydda honom mot knark pa flygplatsen.
Veckans otursurk 2: Lisa som fick sin handvaska nerkissad av den enorma jamande hankatten pa hostellet i Kuala Lupur. Detta utloste stora Melissasakningar da en civiliserad katt behovs.
Veckans turistmiss 2: Att vi inte insag vilken dod del av staden Christchurch vi bor i da hela centret ar avsparrat och ser ut som Manhattan i "I am Legend" Laskigt!!
Veckans showing off: Lisas spagathandvolt pa 2167 moh
Veckans samsta ursakt for att inte behova ga pa date med en Amerikansk Marinsoldat: Paulas mumlande att Vi maste hrm... Ga till biblioteket...
Veckans mest otippade: Att vi flera ganger blivit tagna for tvillingar!?
Veckans nervosaste: Korsa NZ gransen med jordiga gympadojjor fran Vietnam.
Veckans farligaste: Christchurch golfbana som ligger inklamd mellan parkstigar, bankar och bilvagar...
Veckans vanligaste: Killen som bad sin kompis pa telefon att vanta for att kunna halsa pa gatan. Nya Zealandare ar i allmanhet valdigt trevliga!
Veckans miss i storsta allmanhet: Rakade lasa oss ute ur hotellrummet. Tva ganger i rad. Paula skickade LIsa andra gangen medan hon sjalv gomde isg i duschen...
Veckans samsta timing 1: Jordbavningsefterskalvet som intraffade under en skypedate mellan Paula och hennes foraldrar. De blev nog allt lite oroliga...
Veckans samsta timing 2: Jordbavningsefterskalvet som intraffade nar Lisa var sa inne i sin skype-date att hon inte ens markte det...

Vi har det bra i har i Christchurch (Chchch) pa aterhorande snart!

//Paula och Lisa

Kommentarer
Postat av: G-mor

Roligt att läsa nomineringarna.... Fast den sista gör en G-mor lite milt orolig...

2012-02-10 @ 17:12:02
Postat av: Mamma S

G-mor är lite mesig... Jag blev mest orolig över att ni skulle bli tagna med leriga gympaskor! Och att inte Lisa skulle få tillräckligt med mat!!! /mamma s

2012-02-10 @ 20:59:26
Postat av: Kusin H

Eller för att Lisa väcker sina kompisar för att diskutera.....spel?

2012-02-13 @ 19:40:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0