Veckans nomineringar

Varje vecka så tänkte vi ha ett antal nomineringar som vi tycker förtjänas nämnas. Nu har vi i och för sig inte varit ute en vecka än, men vi har en vecka full av förberedelser bakom oss och vi är väldigt peppade. Så nu kör vi!

...veckans turistmiss: när Paula blev lurad att betala 10kr för en apelsin. Det är ju dyrare än hemma för sjutton.

...veckans Otursurk: den stilige fransmannen som försökte lyfta av sin väska från bagagebandet. Oturligt nog fastnade en av väskans remmar i banden, och han fick springandes följa med väskan ett helt varv runt innan han lyckats lirka upp väskan. Då inser han att det inte alls är hans väska, utan den tillhör Lisa som artigt tackar för hjälpen.

...veckans rekord i personer på en vespa: 4 stycken. (Vi var inte med, Mamma. Lovar!)

...veckans konstigaste ställningar: Lisa, när hon sover på planet. Hennes kropp är alldeles för böjbar för dens eget bästa.

...veckans Oscarstatyett: till Lisa och Paula för utmärkt skådespeleri vid vilseledande av skräddare. Allt för att få åka billigare tuck-tuck.

...veckans kändisspotting: stjärnorna i Manchester United visade på film vad man inte får göra ombord på Turkish Airlines. Paula var mycket road, Lisa rynkade mest på näsan över klubbmärket.

...veckans guldstjärna: till snälla Erik som donerat bort en av sina dr Bronners tvål till oss. Stort tack!

...veckans räddningsinsats: när Sinikka slängde sig framför tåget i Falun för att hindra tåget från att åka utan Paula... Nästan. För Paula hann ju med typ två minuters marginal. Men ändå, det är tanken som räknas!

...veckans standardssänkning: vi duschar numera med rumpduschen istället för standardslangen då den har mycket bättre tryck.

Det var allt för denna gång. Bangkok är fantastiskt. Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: muh

Oj vilken vecka , vilka tjejer ni verkar vara. Alltid hög puls på er hehe, vette katten om jag skulle hänga med i ert tempo , tror fan inte det. Haha håll koll på era väskor hehe, ni kommer få det helt fantastiskt

2011-12-19 @ 19:17:19
Postat av: TobbeL

Tjena tjejer! Det kommer bli kul att följa er på denna blogg. Njut av er resa, var rädda om varandra. Lisa, du får använda dina mattekunskaper lite bättre så Paula slipper bli lurad igen... ;) Låter som om ni kommer få en underbar resa! Ser fram emot nästa uppdatering!

2011-12-19 @ 20:54:30
Postat av: Mamma S

Men Paula!!! Hur tänkte du där med apelsinen?? =)=)=)

Och Lisa - akta dig! Om vinden vänder kan du fastna sådär!

2011-12-20 @ 00:05:05
Postat av: Karin

haha xD fransmannen var helt klart bäst!! xD han har gjort sig förtjänt av en 10 kornorsappelsin!

2011-12-22 @ 00:15:55
Postat av: Karin

skrattar btw för mig själv angående sinnikas uppoffring med tågen, då hon senast jag träffade henne berättade om hur hon brukade preja bussen för att du skulle hinna till skolan... haha :D Paula hade inte behövt turen på sin sida då Sinnika verkar vara oerhört erfaren att stoppa upp kollektivtrafiken för egen vinnings skull1 xD ;D

2011-12-22 @ 00:21:54
Postat av: Mamma S

Karin! Akta dig! Någon gång kan du behöva min hjälp!

2011-12-22 @ 22:00:27
Postat av: Karin

Haha! :D och btw, förlåt att jag stavade ditt namn fel... jag blev så exalterad! xD

2011-12-22 @ 23:38:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0