Hänger i bangan som Ylva skulle sagt...

Vi har kommit fram!!!! Men innan dess hände massor av saker haha. På Arlanda åtnjöts en lyxig cesarsallad samt räkmacka på restaurangen Stockholms fisk. Det är det enda stället man kan äta på så sent och vi hade då god anledning att lyxa till det! Turkisk airlines var helt underbara med mat servering och massor av bra underhålning. Lisa blev mästare i sudoku och Paula såg hela två filmer. Mellan de båda flygen skulle fjorton timmar på Istanbuls flygplats avverkas. Vi bildade läger och hängde upp blöta handdukar och laddade telefoner.

Självlart blev det många spel också och Lisa lärde sig allt om spelet tischu för att kunna utmana paula och Ylva i deras favvospel. Paula ser redan stor risk för konkurrens. Väl i bangkok fick paula en chock över hur lugna thailändare är. Inga taxi snubbar som jagar en utan man radar upp i kö där man tilldelas en chaufför och bil.

Vårt nya guesthouse hem al Fatima är toppen och vi älskar familjen som driver det. De lagar underbar mat och erbjuder gratis internet på rummen. Det ligger en aning långt ut men vi är redan mästare på sky train systemet samt på att haffa tuck tuck! Vi var mycket trötta när vi kom fram till hotellet men på eftermiddagen utforskades chinatown.

Dagens turistmissar.
Prutar bara halva priset på tuck tycken som krävde oss på femhundra baht.
Köpte apelsiner dör tio kr styck!
Och gick med på att gå in i tre tyg affärer och låtsas vilja köpa balklänning till Lisa för att få rabatt på tuck tuck... Haha vi blev mästare! /Paula

Fotnot: Slitna tjejer efter 14h väntan på flygplatsen i Istanbull. Humöret är dock fortfarande på topp!

Kommentarer
Postat av: Ylva

japp det hade jag sagt.

gud va roligt, jag hittade just eran blogg och underhallningsgraden ar pa topp!

2011-12-20 @ 17:08:39
Postat av: Pappa

På facebook skriver man "Gilla". Det är vad jag gör över era redogörelser på bloggen. Appropå utmärkelser så kan ett nobelpris i litteratur säkert vinnas o.m det fortsätter så härLev o må, som vår Kc på Luleåkontoret brukar skriva

2011-12-20 @ 18:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0