Citat

Halloj, har sitter man nu sista dagen i Paihia. Solen gor finbesok och oversvammningarna ar forsvunna. I morgon gar bussen tillbaka till Auckland och slutet pa var tid i Nya Zealand. Vid dessa tillfallaen kan man ju inte mer an reflektera over resan och vi har kommit att tanka pa sa manga olika uttalanden som sagts och vill dela med oss av nagra till er. Hoppas ni tycker att de ar lika komiska som vi!

Ullis, battambang. Hon kommer irriterat ut ur badrummet: Ah, jag tvattade fotterna sa lange att jag blev sa svettig att jag fick duscha hela kroppen!

Tysk resenar i The Catlins berattar varfor han har en tjej med sig i bilen: She missed her bus because I was distracting her...

Skylt: "Road closed due to Stoat attack". Vi gick for sakerhets skull runt...

Brasilianskorna vid Franz Joseph Glaciaren: Where is the ice mountain ...??

Paula skramd och upprord till sin mamma om nasproblemet: "Mamma jag trodde att jag hade andats in ett sjogras eller en blodigel!!" Mamma: Hahahahaha + vettig forklaring

Ledaren for en grupp amerikaner innan stigningen till Vulkanen: Guys, this must have been the hardest part...

Lisa kommenterar faglar ute vid albatrossarna: Den dar fladdermasen ser liten ut...

Ryssen till Paula innan fallskarmshoppningen: I usually drive the bus!

Lisa till balklanningsforsaljaren i Bangkok: "More blueish green" Han tar fram perfekt farg. Lisa forfarat: "No! It definitely needs to be more purple!"

I KL letandes efter Petronas Towers. Paula: "Den dar byggnaden kanske?" Lisa:"Nej det ska ju vara tva torn..."

Paula om The Petrified Forest: Var den sa radd att den stack!?

En fransk dam solar pa en foilefilt och en snall NZ man utrycker sig lite forsiktigt: Um, are you aware of the strong sun in NZ?

Paula konverserar med en Amerikan. Amerikanen: Will you do me a favour? Paula: Sure! Amerikanen: Go on a date with me! Paula: Ohum... oh... no... We have to.. oh... go to the library!

Paula till Lisa: Kande du jordbavningarn?! Lisa: Va!? Nej, vadda!?

Diverse kommentarer om maten vi lagade i forsta hyddan: "sag att ni saltade lite mycket!" "Kunde ni ata upp allt?" "Vad gjorde ni av det som blev over?" "Vad var det for grot ni at vid sidan av?" (vara linser...)

Den svenska gubben som redan pratat oavbrutet i en kvart utbrister till var forfaran: Jag skulle kunna beratta om varenda vik pa nordon!

Paula skryter over sin Engelska till en Engelsman: I'm happy i speak good English! Var kanadensiska van fnissar till och sager: Well, you say: I'm happy I speak English well actually... Paula: Aha...

Amerikansk turist i spagat pa en pansarvagn i Vietnam: It's for my Fb album, Keighla does the split in places!

Paula de senaste dagarna: Har Ylva verkligen inte sagt nagonting korkat... Nagra dagar senare: Jo haha nu vet jag!

Ylva efter att ha (med hjalp av Paula) forsokt tvatta bort randen fran vatdrakten:Det gar inte bort! Det ar solbranna!

Lisa minst fem ganger om dagen: Hmm jag borjar bli lite hungrig..

Lisa ofta: Fika?

Lisa vid tradtemplet efter att ha atit upp sin egen portion samt Ylva och Ullans rester: Paula... Ska inte du ata upp allt ditt ris?

Det finns sakert manga fler men just nu ar detta vad vi har att erbjuda!

Paula och Lisa

Kommentarer
Postat av: G-mor

Hahahahah! Det var en bra sammanfattning av er fantastiska resa!

Jag har spänt följt er blogg och skrattat många gånger och även hissnat. Många gånger har jag varit helt uppslukad av berättelserna och nästan vaknat upp med ett ryck och vänt blicken mot vinterlandskapet här utanför (men nu är det våååår!) Så tack för att ni har delat med er!

Ska bli skönt att du kommer hem (till ditt fina rum med nya tapeter) och ni har ju massor med minnen och erfarenheter att titta tillbaka på..



Kramar i massor!

2012-03-26 @ 11:45:23
Postat av: Mamma S

Instämmer med G-mor! Det har varit så roligt att följa er på bloggen, och det har nästan känts som jag varit med!! VÄLKOMMEN HEM, alldeles snart..!!!!!

2012-03-26 @ 17:55:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0