Sista kvallen med ganget

Efter att ha avnjutit en fantastisk nyarskvall tillsammans igar, blir det nu sista kvallen vi alla ar tillsammans innan vi gar olika vagar tillmotes.

Igar var en speciell nyarsnatt pa ett positivt satt. paula var visserligen lite sjuk (och Erik var frisk - det slutgiltiga beviset pa att placeboeffekten ar battre an sjalva medicinen?) och missade den lyxiga middagen. Lisa at sjalvklart glassnoodle seafood med en bananadrink och chokladglassefteratt!! Hon holl ocksa ett uppskattat nyarstal och utbringade en skal for resesallskapet.

Vid 11 pallrade sig Paula ur sangen och hela ganget begav sig till stranden med varmluftsballonger. Dessa skickades sedan upp mot skyn tillsammans med hundratals andra pa stranden och blandades med de oovertraffbara fyverkeripjaserna! otroligt vacker syn som ej kommer att glommas. Vid tolvslaget kramades vi alla och hoppades att 2012 kommer att bjuda pa manga spannande upplevelser. Det kunde inte ha borjat pa ett battre satt i alla fall.

Lisa och Jenny hade bokat in snorkling med Jennys kompis mr Chu och gick och la sig tidigt for att ladda. Dock blev snorklingsturen installd pga daligt vader. I protest unnade de sig en drink pa stranden och ytterligare en (livsfarlig enligt Paula) Thaimassage i en hel timme. Lisa var lite rastlos och spelade volleyboll med ett svensk-estniskt gang av blandad alder och talang. Det var valdigt roligt och hon var basta (och enda) tjejen pa plan!

Paula ar fortfarande ganska sjuk (Eller snarare klen...) och befinner sig inom en radie pa 50 meter fran sangen men blir battre hela tiden :) Hon har gjort den enormt (!!!) anstrangande uppgiften att kolla busstider till Chumpong och sedan landat bekvamt pa internetcafe. Hennes och Ylvas plan ar att i morgon ta sig till snorkling och dykar on Ko Tao for nagra dagars vattenaventyr. Lisa och Jenny aker mot Phuket i morgon och unnar sig lite av livets goda. Planerna ar sedan att mota upp Ullis i bangkok runt den 7/8 januari och da dra in i Kambodia. Vi har blivit sa fashinerade av historien kring Khmer Rouge och ser fram emot att lara oss allt om dem!

i kvall tanker vi oss en lugn och mysig sista kvall tillsammans kanske med lite spel, middag hos Mr Chu, eller ungange med Lisas nya backpacker kompisar. Nasta gang vi alla 11 kan traffas ar i Falun i var!!

Ha det bra sa hors vi snart!

//Paula och Lisa

Kommentarer
Postat av: Mamma S

Det låter underbart! Hoppas Paula blir frisk jättefort! Varför är den Thailändska massagen livsfarlig??? (en mor kan ju få allamöjliga oroliga tankar...)

2012-01-01 @ 17:12:10
Postat av: Mamma S

Vet ni föressten vad "Sista natten med gänget" ÄR? På riktigt? Det är en biofilm som gick på "min tid" =1700-talet

2012-01-01 @ 17:14:55
Postat av: Paula

Tja for att forklara livsfarligheten i Thaimassagen maste man tillagga att jag ar orienterare och Lisa gymnast. kan man inte ga ner i spagat och vrida runt sina leder sa kan en Thaimassage uppleves lite knackande haha. Men den var underbar efterat aven om en gymnastkropp nog kan njuta lite under tiden massagen pagar ocksa hehe.

2012-01-03 @ 05:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0