Veckans nomineringar

...veckans turistmiss: Da vi blev lurade av tuck tuck chaufforer att Grand Palace var stangt mellan klockan 12 och 14 for allmanheten och endast oppet for buddhister. Daremot erbjod de sig att billigt kora runt oss till kringliggande tempel. ...som visade sig vara en, forvisso mycket vacker och stor Buddhastaty, en resebyra dar de ville att vi skulle boka resten av var tur och ett stopp dar vi aterigen skulle latsas kopa balklanningar. Hm. Nar vi sedan blev skjutsade tillbaka till palatset blev vi skjutsade till huvudingangen och forstod sa smaningom att palatset alltid hade varit oppet for alla, och vi bara hade blivit lurade for att av forra chaufforen att bli avslappta vid BAKSIDAN av palatset. Suck. Snacka om lattlurade turister. Lisa blev sa sur och ville inte sponsra turistnaringen nagot mer genom att ga in i palatset, utan satte sig utanfor och laste bok. Paula daremot ikladde sig langkjol och langarmat och begav sig in i palatset och tyckte det var val vart pengarna. ...veckans otursurk: Lisa, som har gatt och hostat hela veckan och darfor knappt badat, inte klattrat eller fatt thaimassage. Men det kommer! ...veckans basta manniskor: lostintransasia.wordpress.com ganget som numera ar vart resesallskap. Fantastiska manniskor! ...veckans overdrivare: Ullis. Ett overdrivet sjalvklart val. ...veckans japaner: den japanska familjen utanfor det kungliga palatset som var sa hemskt inne i sitt fotograferande att de inte markte nar deras lilla chihuahua rymde och sprang in pa den heliga grasmattan till palatset for att utratta sina behov... Nar de sedan upptackte den lilla rymlingen fotograferade de mindre och rodnande desto mer. ...veckans forolampare: Paula, som inne i det Kungliga Palatset satte sig pa golvet med fotsulan rakt emot den stora Buddhan. Buddhan blev mycket offended, och en vakt fick saga at Paula att andra stallning. ...veckans jultomte: Ylva, som tagit initiativ till hemliga tomte-leken och dessutom tillsammans med Kerstin virkat sma julstrumpor till alla med godis i, som de delade ut pa julaftonsmorgon. Stor eloge! ...veckans statsminister: Erik, pga ytterst valformulerat och avancerat sprak, otrolig retorik samt en formaga att alltid ha en speciell asikt i alla saker och ting. ...veckans pobel: David, pga avgudar Erik. ...veckans Razzle-mastare: Lisa. Utan tvekan. Rena rama utklassningen. ...veckans standardsattare: Kerstin pga det som hande pa julaftonskvall. ...veckans klattrare: Paula. Antligen!

Kommentarer
Postat av: TobbeL

Aterigen en rolig uppdatering! Harligt att ni har det bra! Fortsatt ha det harligt pa er resa! Kommer fortsatta lasa om era bravader!

2011-12-26 @ 19:11:52
Postat av: Mamma S

Vi får oss ett gott skratt när vi läser om era äventyr och små incidenter! Ni verkar ha det jättebra, och så roligt med ert "nya" gäng!

Hoppas du blir helt frisk snart, Lisa!

Många hälsningar S&K

2011-12-26 @ 20:50:13
Postat av: pappa A

Huva vad ni hinner med att göra och nominera.

Här hemma har vi åkt på en riktig blåsning , d v s

blåsväder i forma av minst storm. Därtill ca +10 gör att det inte finns en snögnutta kvar i stan.



Lev o må

2011-12-27 @ 18:37:57
Postat av: Britta

Paula, jag hittade just denna blogg! vad kul ni verkar ha det! jag kan nästan se ni friar jul kring er julpalm :) Kramar

2011-12-28 @ 17:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0